Denken in oplossingen

Een passende oplossing voor ieder budget
Renovatie - Scholte op Reimer

Renovatie

Vrijstaande woning - Scholte op Reimer

Vrijstaande woning

Dubbele woning - Scholte op Reimer

Dubbele woning

Exclusief - Scholte op Reimer

Exclusief

Wij realiseren

Bij een bouwproces komt veel op u af. Wij nemen u bij de hand. Denken mee van begin tot eind. Voortdurend stemmen wij met u af en bewaken wij het proces én het budget. Want bouwen is mensenwerk waarbij naast kwaliteit goede communicatie telt.

Vaak stellen onze klanten samen met hun architect een pakket van eisen en wensen op. Vervolgens brengen wij een heldere offerte uit op basis van de aangeleverde tekeningen en/of gegevens. Wij denken mee met uw plannen, bespreken alternatieve oplossingen met u en zorgen voor een reële, betrouwbare offerte. Daar ligt onze kracht.

De lijnen zijn kort. Bel of mail!

Voor ieder budget een oplossing

Een standaard huis bestaat in onze ogen niet. Iedere woning is maatwerk voor ons. Daarom denken wij mee en maken wij besparingen en alternatieven bespreekbaar.

Wij combineren prefab en ter plaatse bouwen met de toepassing van de nieuwste technologieën. Denk aan een warmtepomp, zonnepanelen, isolatie, triple glas, gasloos en luchtdicht bouwen.

Onze projecten

Persoonlijke wensen maken ieder huis weer anders. Dat betekent volop variatie in ons werk. Met plezier laten wij u een selectie zien van onze mooie bouw- en verbouwprojecten.

Gecertificeerd bouwen

Onze kwaliteit staat buiten kijf. Wij voldoen aan de eisen die worden gesteld aan een BouwGarant-aannemer, bouwen desgewenst onder een Woningborg certificaat en zijn onder meer lid van Bouwend Nederland.

Voorbeeldwoningen

Inspiratie opdoen? Benieuwd naar mogelijkheden en voorbeelden? Kijk dan eens naar onze voorbeeldwoningen. Ieder woningtype heeft unieke elementen. Met een combinatie van deze elementen komt u al snel tot een geheel eigen bouwplan!

Meedenkend in betaal- & haalbaarheid

Maak een vrijblijvende afspraak

Neem contact met ons op