Scholte op Reimer

PASSENDE OPLOSSINGEN & PERSOONLIJK CONTACT

Gewoon goed Van schets tot oplevering

Hoe realiseert u het huis dat past bij uw plannen én qua kosten beheersbaar is? Wij denken met u mee. Daarbij staat kwaliteit voorop. Voortdurend zoeken wij naar passende oplossingen. In een persoonlijk gesprek voorafgaand aan het bouwtraject, maar ook op de bouwplaats. Van begin tot eind. Eerlijk en betrouwbaar. Dat maakt ons tot een gerenommeerd familiebedrijf. Al honderd jaar. Ervaar het zelf.

Maak vrijblijvend contact

Een rijke historie

De roots van ons familiebedrijf gaan ver terug. Wat startte als een houtzagerij in de kern van Albergen, groeide door tot een gecertificeerd, betrokken en betrouwbaar aannemersbedrijf.

1921

De eerste generatie Scholte op Reimer startte in 1921 naast dorpscafé Morshuis een houtzagerij. Hier werden de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden uitgevoerd.

1960

Met de komst van de tweede generatie groeide de houtzagerij uit tot een volwaardig aannemersbedrijf. In die tijd stond de stallenbouw, woning- en utiliteitsbouw centraal.

1980

Begin jaren tachtig sloeg de bouwcrisis toe. Het waren zware tijden voor iedere aannemer. Maar gelukkig wist Scholte op Reimer deze periode - én de bouwcrisis in 2008 - te doorstaan.

1993

Rob Scholte op Reimer behaalde alle officiële aannemerspapieren. Hij trad formeel toe tot het bedrijf van zijn vader. De focus kwam te liggen op nieuw- en verbouw van woningen.

2019

De focus op nieuw- en verbouw bleek een goede keuze. Het vertrouwen in ons familiebedrijf is groot. Met ditzelfde vertrouwen gaan wij richting ons 100-jarig bestaan!

2022

We vieren met trots het 100-jarig bestaan! Deze mijlpaal was niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen van ons personeel, klanten, leveranciers, onderaannemers en de steun van onze familie en goede vrienden. Hier zijn we zeer dankbaar voor.

ONS WERK VOOR U

Met onze eigen metselaars, timmerlieden en vaste onderaannemers werken wij als zelfstandig aannemer of in samenwerking met een projectontwikkelaar aan de nieuw- en verbouw van woningen in Twente. Van schets tot oplevering. Projecten op maat, volledig afgestemd op de wens van onze klanten.

Voorbeeld- woningen

Voor ons is ieder huis weer een nieuw huis. Want iedereen heeft zo zijn eigen ideeën en wensen. Daarom vinden wij bouwen maatwerk. En dat kan leiden tot zoveel moois. Bekijk het zelf!

Voorbeeldwoningen

Gecertificeerd bouwen

Iedereen kan bouwen. Maar kwaliteit en zekerheid is niet vanzelfsprekend. Wij zijn een officieel erkend aannemer, beschikken over keurmerken, productcertificaten en zijn een erkend leerbedrijf.

Onze certificeringen

Wij werken aan

Renovatie - Scholte op Reimer

Renovatie

Vrijstaande woning - Scholte op Reimer

Vrijstaande woning

Dubbele woning - Scholte op Reimer

Dubbele woning

Exclusief - Scholte op Reimer

Exclusief

Meedenkend in betaal- & haalbaarheid

Maak een vrijblijvende afspraak

Neem contact met ons op